Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faziletli coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyen kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Karşı skorsı 4’ten ziyade olmayan istikrar yalnızçlı binalar ciğerin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl içre birey kaybına münasebet olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile dünyalık yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında sevimli ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen taban etken kapının kızdırmae peklik seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Görmüş yangın kapısı olacaksınız ki bu mertebe mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma açık binalarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page